Heb je vragen?

Over een product of je bestelling?

Whatsapp: 06-44071961

Stuur Mini-tipi.nl een appje. Ik sta voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Liefs, Wendy!

FAQ

Bekijk onze veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn Mini-tipi?

Je ontvangt je mini-tipi of accessoires binnen 4 werkdagen thuis. Het kan wel eens voorkomen dat je je bestelling een dag later ontvangt als het erg druk is. Alles wordt met de hand gemaakt.

Is de Mini-tipi geschikt voor een poppenhuis?

Wij maken twee standaard maten. 23 cm en 18 cm hoog. 23 cm hoog is de meest gangbare maat die besteld wordt. Weet je het niet helemaal zeker? Meet dan de hoogte van het plafond van je poppenhuis en wij maken je mini-tipi op maat. Laat dit aan het eind van je bestelling weten in de notities.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van bestellingen die door de brievenbus passen bedraagt €4,50. Zendingen die niet door de brievenbus passen €6,95. Alle Mini-tipi’s passen door de brievenbus. Tenzij er meerdere worden besteld.

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Alles mag je retourneren. Wanneer je niet tevreden bent met je mini-tipi stuur je deze op eigen kosten terug naar ons en ontvang je binnen 2 werkdagen je aankoopbedrag terug.

Welke betaalmethoden zijn er?

Je kunt veilig via iDEAL en PayPal betalen. Woon je in België? Speciaal voor onze Belgische klanten is het ook mogelijk om via Bancontact/Masterpay te betalen.

Het artikel is uitverkocht, komt deze nog terug?

Het verschilt per product of een artikel terug op voorraad komt. Wanneer er “uitverkocht” bij een artikel staat komt deze vaak weer terug. Wanneer een artikel niet meer terug komt halen wij het artikel uit de webshop.

Contact opnemen

Heb je vragen over jouw bestelling of wil je meer informatie? Laat dan hieronder een berichtje achter. Wij proberen binnen 24 uur een berichtje terug te sturen.

CONTACTGEGEVENS

Postadres:
Koningsberg 20
6865 NN Doorwerth

info@mini-tipi.nl
Tel: +31 644 0719 61
KvK: 55772951
BTW: NL205058930B01
ING: NL05 INGB 0007 1094 48

Onze Instagram feed

@mini_tipi.nl – Become a member of our Mini-tipi community!

[enjoyinstagram_mb_grid]

WhatsApp: 06-44071961