De Leukste Sonny Angels Kleding & Haakpatronen

“Deze schattige geluksbrengers komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende versies, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. “–  http://www.sonnyangel-benelux.com/

Als je deze blog leest dan weet je waarschijnlijk al wat een Sonny Angel is en waarom deze zo razend populair zijn onder de DIY poppenhuis liefhebbers. De Sonny Angels zijn van origine bloot, maar hoe leuk is het om dit gelukspoppetje een hele garderobe te geven! Wij bieden meerdere soorten kledingstukken aan voor je Sonny. Check hieronder ook een aantal haakpatronen om zelf aan de slag te gaan. Zo kan je zelf oneindig veel jurkjes of tuinbroekjes maken.

Sonny Angel Jurkjes

De Sonny Angel is klein, maar liefst 7.5cm groot. Dat betekent dat de kledingstukken nóg kleiner zijn en is het soms nog behoorlijk lastig hier leuke artikelen voor te maken. Gelukkig zijn wij zelf haaktalenten en hebben we verschillende uitvoeringen kunnen maken van onze populaire jurkjes.

> SHOP JURKJES HIER

Sonny Angels Tuinbroekjes

SHOP TUINBROEKJES HIER

Haakpatronen

Ben jij ook gek op haken én Sonny Angels? Je kunt nu zelf de jurkjes en tuinbroekjes voor Sonny Angels haken aan de hand van deze haakpatronen. De bundel is als digitaal .pdf te downloaden binnen je account of in de bevestigingsmail na aankoop.